sirkkulinnea Kuvittajan matkassa

Onko nenässäni nokea?

  • Onko nenässäni nokea?
Pari päivää sitten tapahtunutta: Nuuskulan (puutarhamökkini) pikku hellasta puuttui kokonaan arina. Semmoinen löytyi kuitenkin vanhan navetan kätköistä. Tulitiilen palasiakin löytyi navetasta. Ihan itse väsäsin arinan ja kun kylmenee on mukavampi pitää hellassa valkeita kun on tuhkatila alapuolella ja vetokin parempi. Sitten lähdin kirkonkylälle kauppaan. Kävin vielä toisenkin lähikirkonkylän kaupoilla. Olipas mukava ajella ja tulla sitten kotiin ja hörppiä kaakaot ja alkaa istuttelemaan hopeapajun pistokkaita ruukkuihin. Sitten eksyin peilin ääreen. Nokea oli viiruina pitkin naamaa. Oikein istuin miettimään ja muistelemaan olivatko kohtaamani ihmiset tuijotelleet naamaani. Kyllä se niin taisi olla. Näytin pesukarhulta. Voi sentään... Eilen ei naurattanut yhtään, eikä tänäänkään naurata varsinaisesti, mutta kehtasin kuitenkin ajella kirkonkylän lähelle muille asioille. Sillei nopeasti.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Eihän siinä muuten ole mitään, ellei sitten nokea ole niin paljon, että tulee rasismiepäilyjä.

Käyttäjän sirkkulinnea kuva
sirkku pitkanen

Onneksi me kaikki olemme erilaisia, joissakin ihmisissä on sitten se rauhaa rikkova voimakas piirre että tietynlaisten tai näköisten pitäisi yhdistyä omaksi klaanikseen ja sitten syntyy heimosotia.

Mutta ehkä meidän nokinenien yhdistystä saadaan vielä odotella.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Se tunne kun tulet asiointikierrokselta ja näet peilistä nokinenän."

Jokin aika sitten Radio Novalla juontaja Heidi Suomi kertoili saapuneensa töihin ja huomanneensa peilikuvastaan poskea koristavan hammastahnatahran. Sillä hetkellä vastaantulijoiden kiinnostunut ystävällisyys sai ikään kuin selityksen. Ja olihan presidentillä seteli näkyvissä rintataskusta arvokkaan edustustilaisuuden ajan.

Käyttäjän sirkkulinnea kuva
sirkku pitkanen

...kuulun niihin, joista on ihan kauheaa jälkikäteen tajuta jokin oma kömmähdys, enkä heti näe asiassa mitään hauskaa. Vasta kahden päivän viiveellä tulee se vaihe voin nauraa, toiset nauravat heti. Yritänkin lohdutella itseäni että ehkä onkin tietämättään pelastanut jonkun päivän, siis jos vastaantulijaa on naurattanut ja että onneksi ihmiset eivät muista kauaa näkemäänsä (ellei sitten ole jotakin vallan tavatonta nähnyt).

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Heh...mitä itse ajattelisin, jos tuon nokinenän kohtaisin.? Todennäköisesti ajattelisin, että tuo sympaattisen näköinen nainen ei ole edes vilkaissut peiliin saunan nokihormien puhdistuksen jälkeen ja se saisi hymyn huulilleni. Ehkä myös jäisin sen hänelle kertomaan, ja tarjoaisin kosteuspyyhkeen perään:)

Käyttäjän sirkkulinnea kuva
sirkku pitkanen Vastaus kommenttiin #5

Eihän sitä tiedä vaikka nokiviirut ovat vielä tulevaisuudessa trendikäs meikki, sillä tavalla hutaisten levitettynä kaiken lisäksi.

Tämän blogin suosituimmat